maanantai 12. maaliskuuta 2012

Viimeinen tavallinen treeniviikko ennen ekoja kisoja



Kisaan valmistavalla viikolla 10 aloitimme joka treenit edelleen tuttuun tapaan hölkällä. Kaikissa harkoissa teimme myös paljon jalkojen nopeutta eri muodoissa, jotta hypyt näyttäisivät ekoissa kisoissa teräviltä ja tarkoilta. Ohjelmaa on työstetty myös paljon, olemme hioneet eri osia tarkasti yhdessä ja pareittain, kokonaisten läpimenoja unohtamatta. Muutamia mielikuvakokonaisiakin viikkoon mahtui. Vauhtikestävyyttä olemme harjoitelleet erilaisten kokonaisten muodossa, monta suoritusta putkeen vähän jokaista varioiden.


Keskiviikkona treenasimme suurimman osan ajasta vajaalla kokoonpanolla, kun osa joukkueesta oli psykologian tentissä YO-kirjoituksia varten, mutta sairastumisista olemme nyt onneksi päässeet eroon! On kiva päästä tekemään kunnolla koko porukalla, ohjelmassa kun on muutamia liikkeitä, joita ei ilman kaikkia osallisia voi kunnolla tehdä :-P


Kirjotuksiin lukemisella ei näy olevan loppua, onneksi treenisalilla ajatukset väkisinkin poistuvat kemian kaavoista ja englannin sanoista. Tämä tuleva viikko 11 tulee olemaan varsinkin meille lukiolaisille melkoinen rutistus: maanantaina äidinkielen YO (joka on nyt onneksi jo ohi!), tiistaina valmennettavien treenit, keskiviikkona kemian ja maantiedon YO, torstaina valmennettavien treenit sekä yksi esiintyminen (josta myöhemmin lisää), perjantaina englannin YO, lauantaina Wasa Cup sekä illalla vielä yksi esiintyminen ja sunnuntaina treenit koreografimme kanssa.


Viime viikko oli todella tehokas hiomisen kannalta, saatiin paljon tarkennuksia ennen epätarkkoihin olleisiin kohtiin ja varmuutta suoritukseen! Nyt vaan järjetön kisatsemppi päälle ja nokka kohti ekaa kilpailusuoritusta ;-) Itselleni lisäjännitystä tuo vielä ensituomarointini Wasa Cupissa, hui! O:


Postauksen kuvat ovat Wasa Cupin kunniaksi menneistä kisoista Vaasasta vuodelta 2008 ja 2009.

Mutta nyt pitää vaihtaa treenikamppeet ylle ja valmistautua hölköttelemään salille. Ihana paussi kemian lukemiseen!

♥ Sanski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti