maanantai 5. maaliskuuta 2012

Hiihtoloma



Viime viikolla meillä oli hiihtoloma ja pidimme treeneistäkin pientä lomaa. Mutta jokaisen lomaan mahtui silti liikuntaa :-)
Tiia ja Roosa olivat alkulomasta Ylläksellä hiihtelemässä ja laskettelemassa.
Emmi oli ollut Vaasassa ja Kuopiossa siskonsa työnä, ja liikkui vallaten tanssilattioita.
Sanski oli ollut Tampereella, ja käynyt myös hiihtämässä, salilla ja hot yogassa.



Itse olin alkulomasta Ikaalisis keilaamas ja uimassa.
Elinakin oli käynyt pitkästä aikaa hiihtämässä ja Iris oli liikkunut myös tanssien.

Keskiviikkona olimme Elinan kanssa Iriksen työnä tyttöjen illassa. Iris oli tehny meille herkullisia kana ja jauheliha tortilloja ja muita herkkuja. Pelasimme yhdessä lautapeliä, jonka jälkeen unohdimme laskee kaikki pisteet ?! :D Ja sen jälkeen katsoimme romanttista draama leffaa.

Torstaina päivällä lähdimme Sanskin, Roosan ja Tiian kanssa käymään kangaskaupassa ja pukuompelijalla, ja hän otti meidän mitat ylös :-)


Perjantaina olimme yhdessä Sanskin hiihtäjäis bileissä pitämässä hauskaa ü Rämpytettiin guitar heroa, vaihdettiin kuulumisia ja piletettiin :p

Vaikka koulusta olikin lomaa, niin lukemisesta ei. Sillä aikaa kun minä hermoilin lopputyön kanssa niin tytöt lukivat monia satoja sivuja. Huh taisi tytöillä olla moneen kertaan silmät ristis ja kirjojen sivuista nousta savua :-)
Tiian kirjoista taisi nousta vähä vähemmän savua, hän oli päättänyt ottaa lomalla lukemisen vähän rennommin :d

Eilen palasimme virkeinä ja hyvin levänneinä treeneihin, ja Maria tuli myös. Kävimme yhdessä ohjelmaa läpi ja muutimme joitakin kohtia. Katsoimme myös alku ja loppuasennot kaikille. Oli kyllä tosi mukavaa treenata eileen niin että kaikki olivat terveinä paikalla <3

Koristelin lomalla meidän Diamonien vihkoa :-)

<3llä: Sarppa






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti