tiistai 10. huhtikuuta 2012

Uuden rakkauden löytö !

Tuon viikon meistä varmaan jokanen juoksi paikasta A paikkaan B pää kolmantena jalkana ! Ja me ku luultiin että meidän elämästä tulis vihdoin ja viimein rauhallisempaa ku koulut on loppu, mutta turha toivo !


Maananantaina lähdettiin sarpan, tiian, ellun ja roosan kans heti mun töitten jälkeen kohti seinäjokea ja melkein valmiita pukuja ! Seinäjoelta kurvattiin tuhatta ja sataa takas kotia josta osa ehti käydä hakemas vähä jotain mahalaukkuunsa ja osa meni suoraan harkkoihin, joissa Maria odotteli jo meitä. Ei ehditty treenata ku tunti (joka sekää ei oikees salis) mutta tuon tunnin aikana tutustuttiin meidän uuteen rakkaaseen: nimittäin reisivoima-harjotteeseen ! Tuo iki-ihana harjote toi reisiimme kylään ainakin miljoonatsiljoonaa maitohappoa ja lihasjumia seuraaville päiville ! Maanantaina vielä hiottiin ohjelmaa ja päämme vaivoiksi muutettiin paria kohtaan.. Tiedossa siis iltaisin lukuisia mielikuvaharjotteita..

Keskiviikkona ei pidetty harkkoja, vaan siirrettiin ne torstaille. Torstaina oli luvassa perusharkat eli ohjelmaa ja uutta rakasta (eli sitä reisivoima-harkkaa). Sunnuntaina treenailtiin aiva normisti, mutta ilmapiiristä huomas että kaikkia alko stressata ja jännittää tulevan viikon aluekisat.. Saa nähdä kuinka menee (kopkopkop), mutta kaikki peukut pystyyn koska treenattu ollaan ainaki täysillä !


ps. koska me ei oteta koskaa kuvia harkoista niin aattelin kattella joitain postaukseen sopivia kuvia googlesta niin ensimmäinen kuva joka tuli hakusanalla "mielikuvaharjoitus" oli tämä :

Miten ihmeessä tää liittyy mielikuvaharjotukseen?! :Dd


-Emmi

2 kommenttia: