tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kisahumua!

Aluekisat on ohi ja Mestiksiä odotellessa ! =)

Aluekisoja edeltävällä viikolla treenailtiin harkoissa kokonaisia ja hiottiin ja tarkennettiin vielä joitain kohtia ohjelmasta.

Lähdettiin kohti Haukipudasta jo perjantaina iltapäivästä ja linkkaan ahtautui kaksi joukkuetta Jalasjärveltä vielä meidän lisäksi eli Ametriinit ja Crystalsit olivat myös mukana matkassa. Uusien mahtavien, häkellyttävien ja loistavien kisapukujemme kanssa oli hieman pienoisia ongelmia tai ainakin niiden koristeluiden kanssa. Puvut saatiin samalla viikolla torstaina jolloin pidimme ylimääräiset kertaus treenit ja joissa sovimme miten koristelisimme pukuja strasseilla ja erilaisilla paljeteilla. Noh, kuinka ollakkaan Emmi oli tilannu jo alkuviikosta kirkkaita strasseja läjäpäin netistä kunnes huomattiin, että strasseja ei näkynyt vielä torstainakaan.... Paniikissa sovimme treeneissä koristelusta ja jokainen kotonaan liimasi jo paljetteja (vähän kuinka sattuu) pukuunsa ainakin yrittäen soveltaa sovittuja ohjeita :-D Perjantai 13. päivä olikin sitten paljettien osalta onnen päivä ja paljetit saapuivat juuri sopivasti ja pääsimme koristelemaan pukuja linkassa pienoisessa liiman käryssä. Siinähän se viiden tunnin linkkamatka sitte meniki ihan soppelisti pienoisissa liimahöyryissä :-D toki perjantai 13. päivä ei meille kaikille ollut ihan suotuisa, Tiia ei selvästikkään ole meidän tekniikan ihmelapsi ja Ametriinien musan polttaminen cd:lle ei onnistunutkaan ihan niin kätevästi kun olisi voinut kuvitella, puoltatuntia aikasemmin linkan lähtöä ABC:n pihasta -> hätäinen soitto Roosalle ja Roosa polttaa levyn autossa pikapikaa ennen linkan lähtöä !


JEE VIHDOIN KAIKKI PALJETIT LIIMATTU ! aikaa meni semmoset 5 h ja kerkis viä vähä torkkuakki siinä matkan aikana. Lopputuloksena on se, että puku näyttää Unkarilaisen aerobic joukkueen kisapuvulta, mikä meni väärin?? mutta lopputulos siitä huolimatta oli kyllä kertakaikkiaan aikasta komea ja värikäs näky ;-)

Kaikki JaNVon joukkueet yöpyivät Virpiniemen liikuntaopistolla. Huoneistot oli ihan mukavan kokosia ja untaki saatiin palloon ihan kiitettävästi, lukuunottamatta Emmin illalla saamaa selkäkramppia/noudannuolta/koirannuolta. Toki olimme ehkä hieman pettyneitä meidän Digien huoneistoon, koska meillä ei ollu olohuonetta, mutta muilla oli ! tai no olihan meillä siinä sellanen 5x5 m laaja eteinen jossa oli peräti kolme tuolia niin kyllähän se aika siinäkin ihan kohtalaisesti kului :-D illalla vielä liimailtiin muutamia paljetteja ennen nukkumaan menoa.

Aamulla heräiltiin sitte siinä seittemän aikoihin ja käytiin aamupalalla ja suunnattiin nokka kohti kisapaikkaa. Kisapaikalle saavuttuamme Tiian pahanonnen päivä jatkui edelleen ja Tiia unohti pukunsa Virpiniemeen ja niin Tiia ja linkkakuski lähti hakemaan Tiian unohtunutta pukua.. Harkkasuoritus meidän osalta meni yllättävän hyvin, lukuunottamatta joitain eriaikaisuuksia, mutta se oli silti ihan kelpo kokonaisuus. Harkkojen jälkeen kipitettiin syömään ja näiden jälkeen siinä sitten kerettiin pistämään jonkinlaisia meikkejä naamaan ja mentiin kattoon suorituksia. Roosa ja Tiia olivat Ametriinien kanssa sielä jonkin aikaa ja Sanski, Sarppa ja Iris oli Crystalssien kans ku minä ja Emmi oltiin katsomossa ihan hyvän tovin.

Vihdoin koitti aika ja me saatiin aloittaa jo lämppäämään, mentiin lämpässä erilaisia perusjuttuja mitä yleensäkki ollaan tehty kisalämpässä ja Maria tuli vielä tsemppaamaan meitä ennen suoritusta ja mentiin Marian ohjauksella vielä joitain kohtia ohjelmasta läpi. Suoritus meni kokonaisuudessaan meillä kaikilla ihan hyvin. Harmittavia virheitä ajotuksien kanssa oli jonkin verran jotka tiputti meidän suorituspisteitä. Mutta mitään katastrofaalista ei onneksi tapahtunut. Meidän pisteet oli siis TV 2,46 AV 2,30 EXE 6,63 Yht. 11,39.




Parantamista vielä on, mutta tästä on vielä hyvä yrittää nostaa pisteitä mestiksiin nyt pienten ohjeman muutoksien kera.

Suorituksen jälkeen kotimatka alkoi ja linkassa yritettiin nukkua ties mitä eriskummallisemmissa asenoissa. Voimistelun täyteinen viikonloppu jatkui vielä mulla ja Emmillä meidän pientein Beryllien kans ja sunnuntaina aamulla klo 08.00 suuntaina oli Hyvinkään Asematapahtuma, linkassa istuminen alkoi jo pikkuhiljaa tuntua niskoissa ja selässä, mutta siitä selvittiin ! :-)


Tsemppiä kaikille, Mestiksissä nähään ! :-)

-Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti