perjantai 3. helmikuuta 2012

hikistä hommaa

Kaikkien rakastama peruskuntokausi on vielä muutamaa viikkoa vaille valmis ja ainakaan viime viikolta ei rankkaa treeniä jääny uupumaan. Kolme kertaa viikossa lenkki, kestovoima ja pari kertaa areobinen ja lihaskestävyys söi kyllä miestä toden teolla. Hommaa ei tietenkää tehny helpommaksi että viikon aikana käytiin läpi kaikki ihanat fyysiset jutut kuten hirveitä megahyppyjä, hyppisintervallia, juoksua metrikaupalla ja meidän lemppariliikettä: yleisliikettä <3 Kaikki tais rakastaa mun tekemiä harkkoja ja olisin kyllä päässy hengestäni jos sama meno ois jatkunu, mutta nyt neki on kärsitty.
Ohjelma on siis paketissa, ja muutamia kokonaisiaki ollaan päästy tekeen. Ohjelma tuntuu kivalta ja suuremmilta äksidenteiltä ollaan säästytty. (jollei nostosta suoraan lattialle tippumista lasketa?) Treenaus jatkuu normaaliin tapaan =)
Digien muita kuulumisia harkkojen lisäksi ei paljon oo ehtiny kertyä, sillä koulu ja treenit jaksottaa elämää aikasta hyvin :) Kuitenkin tekeillään on myös omien valmennettavien ohjelmat! Viime viikonloppuna myös juhlittiin Diamonien voimalla meidän koulun Hong Kongilaisen vaihtarin 19 vuotissynttäreitä ja ehkä myös samalla meikäläisen joka vanhentui myös viime viikolla niin että ei jaksanut erityisemmin sitä juhlistaa =) Näin railakkaasti juhlittiin vuosi sitten..

Mutta tässä inttilesken arkea viettäessä on nyt aikaa onneksi tehä paljo kouluhommia ja muuta tärkeetä (kuten tätä) ja selailin läjäpäin vanhoja voimistelukuvia saaden järjettömät yksin naurut! Julkaisukelposia kuvia löytyi vain ne harvat jotka neki on jo päästy tänne muulle kansalle näyttämään. Muita erilaisia ei julkaistuja kuvia vuosien varrelta kuitenkin löytyi seuraavasti :)

Tsemppiä treenisaleille !

Roosa<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti