keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Ottaraa, makkaravyörytystä ja kirjotuksia !

Viimeinen peruskuntokausiviikko lähti vihdoin ja viimein käyntiin !

Maanantaina tehtiin lihaskestävyyttä, ohjelmaa, nopeutta ja liikkuvuutta.

Keskiviikkona aloteltiin vähä erilaisella aerobisella harjotuksella, pelattiin nimittäin hanskapalloa ja makkaravyörytystä! Hanskapallo otti jalkoihin ja syke nousi mutta makkaravyörytys meni enemmänki naurun ja joukkuehengen harjottamiseen ! :-D Keskiviikkona tehtiin vielä kuitenkin muut normi jututki eli ohjelmaa, liikkuvuutta, ponnistusvoimaa ja lihaskestävyyttä. Keskiviikkona oli myös meidän digi-lukiolaisten VIIMEINEN NORMI KOULUPÄIVÄ ja sitä juhlistettiin sitte niin että Sanski, Tiia ja Ellu tuli meille oikein perinteiseen siskonpeti-yökylään ja kivaa oli ! (--:



Perjantaina kuudella meistä oliki taas yksi iso haaste edessä: nimittäin äikän tekstitaidon yo-koe!
Aiva hyvin kaikilla kuulemma meni, osa meistä viihty kokees vähä reilu 4 tuntia, osalla meni se koko 6 tuntia (:

Sunnuntaina mulle iskiki kunnon paniikki ! Meidän kausisuunnitelma ym tärkeet laput oli ku tuhka tuuleen kadonnu ! Siitä alkoki koko talon parin tunnin kestävä mellastus, eikä papereita löytyny.. Sanoin tytöille että ne voi mut hirttää, muttei ne onneksi sitä tehny :D Sunnuntaina jouduttiin myös treenaamaan painisalis ku ei normi harkkasaliin päästy, joten treenailtiin jalkatekniikkaa, hyppyjä, tasapainoja, ohjelmaa ja lopuksi tehtiin kunnon kestävyys+lihaskunto-treeni!

Mutta tästä on hyvä jatkaa ku kaikilla on tällä viikolla tiedos kaikkea mukavaa: yhdellä meistä vanhat tanssit ja lopuilla penkkarit ! ;D

♥:llä Emmi

2 kommenttia:

  1. Miksi teillä ei ole koskaan kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Löytyyhän meidän blogistamme aika paljon kuvia, nyt vain kiireiltä ei olla jokaseen postaukseen saatu niitä lisäiltyä.. :)

      Poista