torstai 26. tammikuuta 2012

VIIMEINEN OHJELMA ♥..

.... on nyt kasassa! Eihän se tietenkään vielä kauheen hyvältä joka kohdasta näytä, mutta onhan tässä nyt vielä aikaa moneen moneen kokonaiseen ja aikaa tullaan käyttämään vielä monta tuntia hiomiseen. Me kaikki tykätään tulevan kevään ohjelmasta tosi paljo! Ja halutaan, että tällä ohjelmalla tulee niitä onnistumisen kokemuksia. Toisaalta ohjelman tekeminen tulee olemaan haikeeta, sillä tää on meidän viimeinen kausi yhdessä. Ja halutaan antaa kaikkemme ja treenata kunnolla.

Nyt ollaan kyllä kunnolla treenattukin ja jokanen varmasti tuntee sen lihaksissaan. Normaali koulupäivän alotus on, että "mulla on etureidet aiva sairaan kipeet, onko sullaki?" "joo ja kädet" jne.. :D Mutta tietääpähän ainaki, että jotain on tullu tehtyä. Vaikka välillä huomaa, ettei lattiabaletin tekemiseen koko aikaa keskitytä, kun ne jalat ihan "itestään" tekee jotain ihan omaa, mitä ei pitäisi ja myös puhutaan ja kuullaan siinä samalla ihan mitä sattuu..

Tämäkään kausi ei oo alkanu ilman loukkantumisia, sillä Sarppa joutu pitämään noin viikon taukoa treenaamisesta, ku polvi ei oikeen kestäny armotonta reenausta ja siitä meni jotku siteet tai jotain vastaavaa.. Ja mainittakoon vielä, että meille mustelmat mitä ihmeellisimmissä paikoissa ovat tietysti jo ihan arkipäivää..(ainaki viime viikon jälkeen)


Ja vielä loppuun muutamia kuvia viime viikon harkoista:




Tasapainojen tsekkausta


Loppuvenyttelyä meidän järjettömän isossa pukkarissa



-Tiia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti