sunnuntai 15. tammikuuta 2012

"Kas näin sujuu treenaus..."


Tällä viikolla alotettiin "kunnolla" treenit, viime viikko meni ohjelmaa kootessa ja lomalta muutenkin palaillessa. Peruskuntokausi koostuu mukavista jutuista, ennen jokasta treeniä käydään 15min juoksulenkillä ja treeneihin sisältyy muunmuassa: jalkatekniikkaa, ponnistusvoimaa, kestävyyttä, lihaskuntoa, liikkuvuutta, nopeutta ja tietysti ohjelman vaikeusosia sekä muutamia kokonaisia.


Maanantaina Elina ei päässyt harkkoihin, kuume oli tarttunut varmaan mun taudin jälkimainingeista sinnekin suunnalle. Treenailtiin kuuden voimin melkeinpä kaikkia noita edellä mainittuja osa-alueita. Keskiviikkona Ellukin tuli jo tekemään joitain juttuja mutta Iris saapui vasta harkkojen loppupuolelle - kiitos mantsan kertauskurssin ja ah-niin-ihanien ystäviemme, YO-kirjoitusten. Niistä voimme syyttää kaikkea... Ainakin melkein. Nojoo, keskiviikkona pelailtiin pallopelejä aerobisena treeninä, me kun otetaan ne matsit aina niin tosissaan että se syke huitelee kyllä ihan tarpeeksi korkealla... Joskus pelitilanne saattaa mennä jopa niin päätähuimaavan hurjaksi, ettei enää edes muista kumpi kori on oma! Enkä tarkoita nyt, että olisin itse yrittänyt useampaankin otteeseen heittää palloa omaan koriini... =)


Tänään (sunnuntaina) koreografimme Maria tuli pitämään meille 3h harjoitukset. Aloitettiin ohjelman tarkentaminen alusta saakka laskuilla ja kerittiin me vielä lisääkin rakentamaan, nyt alkaa viimeset paritkymmenet sekunnit pikkuhiljaa häämöttää! Treenit hujahti tosi nopeasti käsien liikkuvuutta testaillessa (ne menee kivasti pään ympäri ja omaan naamaan...), hermoja menettäessä (hyppysarjaan lähtö tuottaa aina jotain ongelmaa melkeinpä kaikille), nostoa treenatessa (ei, mua ei pelota heittäytyä kun viimenen tyttö tulee omalle paikalleen ottamaan mua vastaan siinä kohtaa kun oon jo lähestulkoon maassa - vaikka se kerkeekin siihen joka kerta ;D) ja ärräpäitä päästellessä, kun piruetin alastulo on kaikkea muuta kuin hyvä.

Kaikki kuvat on tänpäiväsistä (sunnuntain) treeneistä. Enjoy! ;-)


♥ Sanski

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti