torstai 29. joulukuuta 2011

Spinningiä ja pikkujouluja

Heippa!

Sori on tää postaus jääny vähä unholaan näin joulukiireiden aikana tai no onhan se joulu mennyt jo ohi, mutta voi vedota siihen, kun on uuden vuoden suunnitelmat ovat vieneet aikasta paljon aikaa ;-)

Mutta siis oltiin 12. päivä spinningissä diamonien kans, koska ajateltiin, että sitä olis tosi kiva koittaa, ku meillä oli vähä näin loppukautena tarkotus, että kokeillaan kaikkia uusia juttuja. Ja no sielä jos jossaki tuli hiki! Oli ihan mahtava kokemus, koska osa meistä ei ollu ikinä kokeillu ja Sanski ja Tiia oli ainoat, jotka oli aikasemminki käyny spinningis. Tykättiin kovasti! :-) ja niinpä päätettiin heti jo paluumatkalla spinninigstä, että tullaan kyllä ens viikolla uusista. Ja niinhän me tehtiin toki meitä oli sillä toisella kertaa sielä oli rehkimässä vain minä Elina, Roosa, Sanski, Emmi ja Iris.

Ja eihän tokikaan unohdeta meidän mahtipontisia digipikkujouluja tutussa paikassa, kirjaston yläkerrassa. Mentiin pikkujoulun viettopaikkaan illalla siinä kuuden maissa, jonka jälkeen valmisteltiin ruokia ja kaikenmoisia pikkupurtavia pöytään valmiiksi, että siitä sai sitten niitä napsia :-) ruokaa, hyväskää ja musiikkia oli laidasta laitaan! oli kanasalaattia, monenlaisia pitsoja, karkkia, sipsiä, vihanneksia, bayleys leivoksia jajaja vaikka mitä muuta! Kun oltiin saatu syödyksi niin sauna oli laitettu lämpenemään ja suuntana oli siis tietysti sauna, jossa viihdyttiin jonkin aikaa ja jonka jälkeen laittauduttiin. Laittautumiseen sisältyi myös ripsien ja kulmien värjäyksiä yhdelle jos toisellekkin! Illan kohokohtana taisi olla lahjojen arvonta, eli jokainen digi oli tuonut yhden lahjan pikkujouluihin ja niistä arvottiin jokaiselle yksi paketti :-) jokainen oli lahjaansa tyytyväinen. Pikkujouluihin sisältyi myös kevään eli meidän joukkueen viimeisen musan valitseminen. :-( kuunneltiin meidän musaehdotuksia ja myös Marian meille antamia musavaihtoehtoja. Muutamien kyynelten jälkeen päästiin yhteisymmärrykseen tulevasta kevään musasta <3 Pikkujoulut jatkuivat railakkaina läpi yön, kunnes oli aika siivota ja kerätä kamat kasaan ja lähteä kotia koppahan maata! :-) oli super kivaa!

Niiiiiin ja sitten vielä ei viimeisenä eikä vähäisempänä oli JOULUAATTO! Kukin digi vietti joulunsa omalla tyylillään läheisten ja ystävien kanssa. Muut meistä taisivatkin viettää joulunsa täällä ei niin lumisessa Suomessa, kun taas Sanski oli viettämässä joulua Madeiran lämmössä! :-)
Kaikki me oltiin oltu tositosi kilttejä ja pukki toi ison kasan lahjoja joka tyttöselle. Ps. Tonttu Toljanteri on se suloisista suloisin tonttu!






Siispä Hyvät Joulut kaikille vähä näin myöhässä ja Hyvää tulevaa Uutta Vuotta 2012! <3

- Elina tonttu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti