maanantai 12. joulukuuta 2011

Bodyharmoniaa ja pomppuja!

Koitti toinen kolmesta siirtymäkauden viikoista ja tällä viikolla oltiin päätetty kokeilla jotain uutta ja hauskaa. Maanantai kuitenki levättiin ja pidettiin vapaata ku oli koulustaki vapaapäivä :-)
Keskiviikkona suunnattiinki sitte autojen nokat kohti Seinäjoen SunGymiä jossa olisi sitte luvassa Bodyharmony. Ellu ei päässy valitettavasti mukaan koska oli kipee. Odotuksina meillä oli että tuolta tunnilta tullessamme suurinpiirtein leijuisimme kaikki lihakset tooooooosi venyneinä enkelikuoron laulaman Hallelujan tahtiin.
Kuvina sen olisi pitänyt vastata jotain näiden sekoitusta:




Toisin kuitenkin kävi.. Ensinnäki osa porukasta (mä mukaan lukien myöhästyttiin pari minuuttia tunnilta.. Hups) ja se tunti näytti enemmänki tältä:



Tunnilla siis oli vähän joogaa ja linnunpesiä, heiluvia puita, selän köyristyksiä ja notkistuksia, SALAMAA unohtamatta! Tunnin päätyttyä olimme ainakin saaneet hengitellä syvään ja tuntui että ehkä ylävartalo ja kädet olisivat vähän jumeistaan auenneet.. Noh olipahan uusi kokemus ja kivaa vaihtelua! :D

Sunnuntaina palattiin tylsälle treenisalille tekemään lihaskunto- ja pomppupiiriä jossa ponnistuksia tuli 356 ja liiketoistoja yhteensä 620. Tämän jälkeen venyteltiin hiukan ja lopussa odotti ihana rentoutus jossa hierottiin vuorotellen toisiamme.

Enää kahdet harjoitukset ja KREISIT PIKKUJOULUT jäljellä ennen rentouttavaa joululomaa! :-)

- Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti