maanantai 2. heinäkuuta 2012

Töitä, lomaa, jännitystä ja päättäreitä, vesimeloneja ja arieleita unohtamatta !

Kesäkuu on vierähtäny nopeesti ja kuukauden aikana on koettu taas jos jonkinlaisia tunteita: on ollut iloa, surua, haikeutta ja suurta jännitystä. Digit on ahkerasti työskennelly koko kesäkuun kukin omissa työpaikoissa: mä ja Ellu uimahallilla uimaopeina, Sanski ja Tiia juustoportilla, Iris apteekis, Roosa postimies-patena postilla ja Sarppa mansikanpoimijana ja autojen rassaajana :)

Työn ohessa ehdimme kuitenkin esiintyä ehkä nyt sitten viiimeistä kertaa yhdessä, kun kävimme nostelemassa kinttuja Janvon toiminnassa paljon olleen ihanan naisen viisikymppisillä. Esitys meni hyvin ja sieltä suuntasimme kohti Ilmajokea., josta oltiin vuokrattu päättäreitä varten ihana saunaosasto sisäuima-altaineen ja oleskelutiloineen ! Päättäri-ilta aloitettiin katsomalla paaaaaaaaljon vanhoja meidän esiintymisiä ja kisaohjelmia dvd:eiltä. Voitte kuvitella kuinka naurettiin mahat kipeiksi kun seurattiin minijumppareita koneen näytöltä.. :D Dvd:t katottua suunnattiin saunaan ja poreammeeseen, kunnes saimme ideaksi ottaa pienimuotoinen vesipallokisa uima-altaas. Joukkueet nimettiin vesimeloneiksi ja arieleiksi. Tämän jälkeen alotettiin peli, josta ei naurua, kiljahduksia ja pulssin kiihtymistä puuttunut ! Vesimelonien rökitettyä arielit osa suuntasi taas poreammeen "poreisiin" ja loput saunaan. Aikamme lilluttuamme ja saunottuamme laittauduimme vielä vähän (siinä kaiken "sheikkaa niin, että saat sydänkohtauksen" keskellä) ja suuntasimme tanssahtelemaan Ilmajoen suuren suuriin baareihin. Hauskaa oli varmasti kaikilla ja aamuyöstä suuntasimme takaisin kohti kotia.

Nyt kesäkuun lopulla kaikilla on ollut jännät paikat kun olemme odotelleet tuloksia yliopistoista ja amk:ista.. Muutama joutuu vielä miettimään ja jännittämään tulevan syksyn suunnitelmia, Tiia on ainoastaan varma että se aikoo SeAMK:iin fysioterapeutiksi. Itselläni on suunnitelmat hiukan erilaiset, meinaan nimittäin suunnata au pairiksi 8 kuukaudeksi joko Italiaan, Ranskaan tai Espanjaan (huuiii!) ! Vaikka syksy on täynnä yllätyksiä  niin silti uskon että jokainen löytää sen itelleen parhaan polun jatkaa ja alkaa rakentaa omaa itsenäisempää elämää :-)

Kuvia lisäillään heti ku kuvanlatausohjelmat on meille ihania ja vaikka lataisivat niitä kuvia mitä haluan.. Koska ku nytte yritin lisätä kuvia ja kärsimätön ku olen niin en jaksanu ootella sitä viittäsataa vuotta mitä niis kuvien lataamisis olis kestäny niin päätin että kuvat tulee jälkeen päin.. Jaksakaa te edes vielä hetki ootella, ku mä en jaksanu :D

Mutta nytten jatkan au pair-perheiltä tulleiden viestien lukemista ja yritän valita sen ihanimman perheen kaikkien perheiden joukosta ! :) Ihanaa kesän jatkoa ja toivotaan että nyt heinäkuus arskaki paistais vähä enemmän !

-Emmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti