keskiviikko 23. toukokuuta 2012

Keväinen näytös


"Pienistä jumppatytöistä on kasvanut aikuisia voimistelijanaisia." Joukkueessamme ala-asteen ajan voimistellut Inka-ystävämme juonsi meidät tiistaina 15.5 lavalle JaNVon kevätnäytöksessä. Mä itse ainakin pidättelin kyyneleitä, kun yleisö hurrasi meidän kävellessä alkuasentoon. Sain kuitenkin kerättyä itseni kokoon juuri ennen kuin musiikki lähti soimaan. En oo ehkä ikinä vetänyt ohjelmaa niin tunteella, kuin siellä näytöksessä. Tiesin, että koko joukkueesta tuntuu samalta. En halunnut että se kaks ja puoli minuuttinen loppuis koskaan. Hymyilin ja tunsin surua samaan aikaan, mutta ennen kaikkea tunsin olevani maailman parhaassa seurassa ja paikassa just sillä hetkellä.


Suorituksen loputtua meidän entiset valmentajat tuli halaamaan meitä ja antoivat meille ruusut. Viimeistään siinä vaiheessa, kun me nähtiin meidän ah-niin-ihanat Sydän syrjällään -ohjelman kokoontaitettavat tuolit siellä yleisön edessä, kaikki purskahtivat itkuun. Meidät pyydettiin istumaan tuoleille ja seuraamaan mitä tuleman pitää. Valkokankaalle heijastettiin noin kymmenen minuutin edestä vanhoja kuvia meistä, edesmenneillä kisamusiikeilla höystettyinä. Naurua ja itkua ei meinannut erottaa toisistaan, kun kuvissa esiintyi irvisteleviä lapsukaisia ja kauniita nuoria naisia.


Tämän kaiken jälkeen me oltiin aika hiljaisia. Nyt kaikki olisi ohi ja 10 vuoden yhteinen taival on tullut päätökseensä. Ei sitä edelleenkään oikein tajua... Ehkä se iskee sitten syksyllä, kun ollaan jokainen toivottavasti jossain joukkueessa tai valmentajina jossain, eikä salilla enää näykään tuttuja kasvoja. Jokapäiväiset tapaamiset ja päivien pelastavat hetket on poissa. Onneksi meistä tuli tämän kaiken ansioista parhaimmat ystävät, joita ei mikään erota! ♥


Tässä loppuun vielä vähän kuvamatskua mun tupareista, jotka pidin viime viikonloppuna täällä Tampereella.






 Inka ♥

Kiitos kaikille, jotka ootte meitä kannustaneet ja seuranneet! Oli ilo ja kunnia saada esiintyä teille ja toivottavasti meidän ohjelmat on herättäny teissä jotain tunteita :) Törmäillään!

♥ Sanski

1 kommentti: