torstai 24. marraskuuta 2011

Tiia 18 veee !

Mun omat synttärit oli sopivasti osunu omalle valkkuviikolle. Ja mun synttärit oli perjantaina, joten koko viikko meni odotelles perjantaita. Odotin, että olis tapahtunu joku ihme kun perjantai koitti, mutta sitä ihmettä ei tapahtunu. Ei edes mitään henkistä kasvua (välillä se olis ihan suotavaa) :D

Mun valkkuviikolla keskityttiin akrobatiaan, ketteryyteen ja nopeuteen. Maanantaina korjattiin kisasuorituksessa sattuneet virheet ja tarkennettiin joitain kohtia ohjelmasta. Loppuviikosta teimme enemmän ohjelman kokonaisia, keskittyen tasapainojen ja hyppyjen lopetuksiin.
Perjantaina illalla koko Diamonit-tiimi, muita ystäviä ja sukulaisia tuli meille kakkukahville. Illemmalla me vanhemmat Diamonit jatkettiin matkaa baariin ja Sarppa meni Iriksen seuraksi kattomaan Twilightia elokuviin. Joulukuun 30. päivää odotellessa, kun meidän kuopus Iris täyttää silloin 18!


Äitin työkaveri oli tehny tosi hyvää kakkua ja äiti sano, että siks tuo pikkumyyn kuva, koska oon kuulemma aika samanlainen ku se. :D



Rakkaita ystäviä ! <3



Kippis :)


Lauantaina aamulla ei kauaa saanut nukkua, sillä klo 10 osalla meistä alkoi Seinäjoella valmennuksen suunnittelun ja seurannan peruskoulutus. Havaittavissa oli väsynyttä porukkaa, sillä perjantai-ilta venyi aika myöhälle. Emmi lähti aamulla Helsinkiin Voimisteluliiton Gaalanäytökseen, joten Elina oli ainut joka sai nukkua vähän pidempään kuin muut.


Iso kiiitos vielä Diamoneille ja muille kavereille mukavasta illasta ♥ ... lahjaa odotellessa! ;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti