torstai 10. marraskuuta 2011

Diamoneiden päällimmäiset tunteet tällä hetkellä: jännitys, innostus ja pienehkö uupumus.

Huomenna. Huomenna päästään näyttämään mitä ollaan näiden uusien ystäviemme, keilojen, kanssa opittu kuluneen syksyn aikana. Muistan ekat treenit kesän lopulla, kun koreografimme Maria tuli opettamaan meille keilatekniikkaa. Naurua ja tiputuksia piisas, ei kukaan varmaan uskonu että ne kirotut kapistukset saattais joskus oikeasti pysyä käsissä. Nyt ne pysyy. Ainakin useimmiten :-D Toivottavasti pysyisivät myös tänä viikonloppuna.

Tää mun (Sanskin) valmennusviikko, "kevyt" rasitustasoltaan (olis ainakin kuulunut olla), on mennyt hurjan nopeasti. Maanantain treenit aloitettiin lattiabaletilla. Polvet ja nilkat sai ekstraharjoitusta suoristumiseen viikonlopun kisoja varten. Sen jälkeen availtiin paikat ja ruvettiin menemään kokonaisia. Yhteensä 6kpl niitä tulikin tehtyä, erilaisin palautuksin höystettynä. Nollasuorituksia tuli yhdelle sun toisellekin mutta ei valitettavasti koko joukkueelle samaan aikaan :S Lopuverkaksi kiirehdittiin vähän lihaskuntoa.

Tiistaina rentouduimme yhdessä eräässä salissa - emme kuitenkaan treenisalilla. Elokuvan nimi oli Paranormal Activity 3 ja kokemus kävi kyllä lihaskuntotreenistä! Käsilihakset väsyivät kun puristimme toistemme sormia paniikinomaisesti ja vatsalihakset saivat staattisen treenin kun koko kroppa oli kivenkova kauhusta. Muu joukkue oli messissä, Sarppa zumbailemassa ja Tiia ei viime Paranormal Activity -reissumme jälkeen uskaltaunut enää mukaan... :-D

Keskiviikkona harkoissa teimme keilatekniikkaa ja "kisalämpän". Ohjelman yhdistelmiä ja sarjoja tuli käytyä itseksemme läpi laskuilla ja sitten olikin taas kokonaisten vuoro. Mankkakin löytyi lopulta varastosta pienen haun jälkeen... Teimme 3 kokonaista jonka jälkeen vedimme päällemme kisa-asut ja korjasimme testinutturamme kuntoon. Oli kenraalisuorituksen aika. Vanhempia, sisaruksia ja isovanhempia alkoi kerääntyä salin reunalle pikkuhiljaa ja me jännitimme pukuhuoneessa. Valmistauduttuamme kävelimme "alueelle" ja musiikki lähti käyntiin. Itse tärisin ainakin melkoisesti, jännitys oli käsinkosketeltava. Henkilökohtaisesti suoritukseni meni todella hyvin! Nollat keilojen suhteen enkä muutenkaan mokaillut. Kokonaisuudessaan emme välttyneet pudotuksilta (niitä tosin oli vain muutama) emmekä muiltakaan pieniltä virheiltä/eriaikaisuuksilta mutta mikään katastrofi tuo kenraali ei kuitenkaan ollut. Näin videolta katsottuna se näyttää jopa todella hyvältä! Eli hyvä pohjustus viikonloppuun ;-)

Torstai meni perinteisesti jokaisella valmennushommissa ja muissa menoissa. Tänään, perjantaina, pidettiin vielä kisoihin valmistava, noin tunnin kestoinen treeni. Koreografimme tuli vielä tsekkaamaan ohjelman loppuosan hienoon kuntoon. Tehtiin muutama mielikuvakokonainen ja lopuksi semmonen "kylmiltään-kisasuoritus" :-D Kunnon iltapala ja hyvät yöunet seuraavana suoritettavana.

Nyt on kamat pakkailtu kasaan ja aamulla lähtö kohti Seinäjokea ja aluekisoja puoli kasin jälkeen. Suoritamme kisojen loppupäässä (argh...) joten ehdimme katsomaan monien joukkueiden suorituksia ennen omaamme ja kannustamaankin siis. Sunnuntaina aamulla varhain lähtö sitten Mind Spa Cupiin Nummelaan, jossa suoritetaan taas ihan loppupäässä kisoja, 4. viimeisenä. Toivotaan, että suoritusnro tai mikään muukaan ei viikonlopun aikana aiheuta meille ylimääräistä stressiä vaan suoritettais hyvin ja tarkasti.

Tsemppiä kaikille, jotka viikonlopun aikana matolle astuu!

Diamonds are forever ♥

Sanski

Loppuun muutama kuva edellisistä välineohjelmista vuosien varrelta ;-D





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti