keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Kisat





Viime viikolla oli kevyt treeniviikko, ja valmistauduimme kauden viimeisiin kisoihin. Treeneissä kävimme vielä kaikki kohdat tarkasti läpi ja harjoittelimme vähän ilmaisua. Pidimme myös torstaina lisätreenit että kaikille jäisi varmasti hyvä fiilis ennen kisoja :-)

Lauantaina lähdimme aamulla klo 8.00 tampereelle mestaruuskisoihin. Harkat meillä meni ihan nappiin, joka olikin vähä outoa, koska yleensä meillä ei mene harkka ihan nappiin. Itse kisasuoritus ei mennyt meidän mielestä niin hyvin, pieniä virheitä tuli, mutta ei sekään mikään huono ollut, se oli hyvä suoritus.

Kisojen jälkeen lähdimme takaisin Jalasjärvelle esiintymään meidän entisen valmentajan 50-vuotisjuhlaan. Meidän täytyi lämpätä pihalla ettei sankari nähnyt meitä, koska se oli hänelle yllätys ;-) Esiintymisalue oli todella pieni ja lopussa musakin päätti pysähtyä, mutta se ei niin haitannut meitä. Esitys meni ihan hyvin, ja synttärisankari piti siitä todella paljon ! Esityksen jälkeen söimme hyvää kakkua ja lähdimme sitten väsyneinä kotiin.

Tällä viikolla on vuorossa keskirankka treeniviikko, Sanskin viikko :-) Kiitos viime viikosta tytöt, olitte ihania ! <3

-Sarppa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti