tiistai 24. toukokuuta 2011

Kesä lähenee..

Kun viime postauksesta on kulunu yli viikko niin on ehtiny tapahtua kaikenlaista.. Kausi saatiin päätökseen maanantaina, kun esiinnyttiin Jalasjärven naisvoimistelijoiden kevätnäytöksessä. Fiilis oli ihan huikee, kiitos mahtavan yleisön! ;) Kevätnäytöksestä tulee postausta sitten myöhemmin, kun saadaan kuvia ym. (:

Nyt kuitenkin yli viikon takaisiin tunnelmiin, eli MM-kultaotteluun ja sitä seuraavaan päivään. Sunnuntaina oltiin Iriksellä grillailemas ja valmistautumas illan peliin.. Syötiin tietysti tapamme mukaan hyvin ja hengailtiin. Niin siinä sitte kävi, että Suomi tietenki voitti ja kuten osattiinki odottaa Granlund loisti taas pelissä. ;D Maanantaina lähettiin Sanskin kans extempore reissulle Hesaan torille Leijonia vastaan ja muut kertas kevätnäytöksen tanssiohjelmaa salilla. (reilua?) Torilla oli ihan mahtava meininki ja ihmisiä oli tajuttoman paljo. Oli kyllä ikimuistonen reissu! (: Tuollasia lisää! "Poika on tullut kotiin" Vielä pari kuvaa grillailusta ja reissusta:


Piti väistellä liekkejä..


Nam!



"Suomi on uusi maailmanmestari, hei!"





Keskiviikkona harkat jatkui normaalisti, tietysti kuunnellen Pojua.. Loppuviikko meni sitten tanssiohjelmaa harjoitellessa ja kenraaliharkkojen parissa.

Perjantaina oli vuorossa valmennettavien harkkavuoro Seinäjoella ja lauantaina oli kisat, ja ohjelma meni pientä eriaikaisuutta ja tasapainovirheitä lukuunottamatta hyvin. Nyt suuntana on seuraava kausi ja uudet tavoitteet ja suunnitelmat. ;)

Enää viimenen koeviikko 2. luokalla edessä, joten kesäloma on jo lähellä ! Wuhuu c:

-Tiia


2 kommenttia:

  1. Ketä teistä valmentaa pieniä voimistelijoita? Mitä joukkueita?? Missä sarjassa ja miten ovatt pärjänneet???

    VastaaPoista
  2. Emmi ja Elina valmentaa 7-9vuotiaita Beryllejä, jotka voimistelee Asemalla.
    Sanni-Maija, Iris ja Sarianna valmentaa 10-12 vuotiaita Crystalseja.
    Roosa ja Tiia valmentaa 12-14 vuotiaita Ametriineja.
    :-)

    VastaaPoista