tiistai 19. huhtikuuta 2011

Pääsiäistä odotellessa

Kokkolan aluekisat oli jo viikko sitten lauantaina (9.4.) ja vähä venähti tämä kirjottaminen, mutta ei kai täs ny suurta vahinkoa syntyny :P Aluekisat meni melko hyvin meidän Diamoneiden osalta. Viides sija tuli yhteispistein 15,26 (peräti 0,1 pisteen nousu TUL:lin kisoista). Pisteiden erittelyä: tekniset 3,60; taiteelliset 3,16 ja suoritus 8,50. Kisoissa oli melko tiukka arvostelu ja monella muulla joukkueella pisteet tippuivat. Ollaan tyytyväisiä noihin pisteisiin tässä vaiheessa vaikka paljo työtä on vielä tehtävänä ennen Tampereen valtakunnallisia kilpailuja. Pronssista jäätiin kuitenkin vain 0,56 pistettä, että ehkä se jäi vähä harmittamaan :/

Sain toimia viime viikon valmentajana ja harkkojen ohjelmaan kuului mm. jalkatekniikkaa, ojennuksia, tasapainojen ja hyppyjen muotojen korjailua ja ILMAISUA ;) Aika paljo saatiin aikaan edellisviikolla vaikka ohjelman kokonaisten määrä jäi pieneksi ja muutokset eivät näytä vielä aivan sujuvilta.

Valmennusvuoro siirretty nyt Emmille ja allekirjoittanut kiittää. Viikonloppuna virvotaan ja munaisaa pääsiäistä kaikille!

- Iris

1 kommentti: