maanantai 25. huhtikuuta 2011

Emmin valkkuviikolta [-:

Eli siis tällä viikolla oli poikeuksellisesti neljät harkat koska Maria käväsi perjantaina pitämäs extraharkat :-)

Maanantaina mentiin seinäjoella harkkaan Sarpan ja Roosan kyytis ku oltiin varattu uimahalli-urheilutalolta mattovuoro. Aloteltiin alkulämpällä käytäväs ja ku ukkojumppa loppu klo 19 niin päästiin itse asiaan eli treenaileen matolle. Kuitenki melki kaikilla paino pitkä koulupäivä päälle ja harkat kesti kuitenki aika myöhään niin ei tullu mitää huippusuorituksia... Mutta päästiimpä ainaki hakeen vähä tuntumaa matolle ku ennen ei olla voitu harkata matolla!

No keskiviikkona oli melko normi keskirankan viikon treenit: ohjelman osia ja kokonaisia, maksimivoimaa, balettia ja passiivista liikkuvuutta.

Perjantaina tuli sitte Maria. Melkein kaikki pääsi näihin pitkäperjantain harkkoihin paitsi Tiia joka oli tiskalemas astioita juustoportilla. Aloteltiin eka tyttöjen kans itteksemme klo 9 ku Maria pääsi vasta klo 10 paikalle. No siinä sitte treenailtiin ohjelmaa ja tehtiin vielä muutama muutoskin... Salis ilma oli ihan järkyttävä ja tuntu ettei saanu kunnolla happea :o Vähä yli 11 Roosan ja Ellun piti lähtee joten sinne jäi enää mä, Iris, Sanski ja Sarppa, mutta no saatiimpahan vähä henkilökohtasta ohjausta. Meki lopeteltiin sitte siinä puoli 1 mais. Tuntu että noista harkoista ja muutoksista oli taas paljo hyötyä meidän ohjelmaan! :-)

Sunnuntaina sitte oli kaikki paitsi Ellu harkois mutta mentiin ja sisäisteltiin perjantaina tulleita muutoksia. Nytte ne pitäs olla kaikkien muistis jo ja ne pitäs näyttää samalta [:

Mutta jooooo Ellun valkkuviikko alkaaki tänään joten tämä valkku kiittää ja kumartaa ja palaa valkuksi muutaman viikon päästä :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti