torstai 29. marraskuuta 2012

We're beautiful like Diamonds in the sky

Syke nousee, kädet hikoaa ja hymyilyttää väkisinkin. Hengität ulos monta kertaa mahdollisimman rauhallisesti ja katot joukkuetovereitas. Kankaan takana odottaa täysi katsomo ja matto.

Tota tunnetta tuli ikävä viime lauantaina, ku olin työkaverini Usvan kans kattomas välinemestiksiä täälä Tampereella. Liikutuin heti ku pääsin Hervannan vapaa-aikakeskukseen ja näin kaikki ne jumpparit nutturat päässä, kisameikit kasvoilla lämppäämässä! :-( Asiaa ei auttanu yhtään se, että näin paljon tuttuja valmentajia ja jumppareita.

Mä siis kävin syksyllä jonku kuukauden verran yhdessä tamperelaisessa joukkueessa treenaamassa, tarkotuksena oli kyllä olla noissakin kisoissa kisaamassa joukkueen riveissä mutta toisin kävi. Aloitin elokuussa työt K-Supermarketissa, muutettiin poikaystävän kanssa vihdoin "kunnon" yhteiseen omaan kotiin (saunallinen kaksio =)) ja jätin suurimman osan kavereista sekä porukat Jalasjärvelle. Halusin kyllä jatkaa voimistelua mutta vuorotyön takia treeneihin pääseminen tuntu vaikeelta eikä töiden jälkeen aina meinannut puhtia riittää... Lisäksi stressasin keilatekniikastani tosi paljon kun meillä ehti olla vaan yks keilaohjelma Diamoneiden kanssa. Monen asian takia jätin siis voimistelun tältä syksyltä ja tyydyin seuraamaan tän joukkueen kisoja katsomosta ja suoritus meniki tosi hyvin! :)

Nyt syksyllä ollaan siis kaikki vähän missä sattuu, mutta saatiin onneksi sovittua kaikille (paitsi Espanja-Emmille, joka oli hengessä mukana ♥) sopiva päivä jolloin viettää ihana Diamonds' night ♥ Lauantaina 17.11 tehtiin ruokaa, laittauduttiin ja juoruttiin alkuilta Tiian kämpillä Seinäjoella, josta ilta jatkui tanssimaan Komiaan! Samalla juhlistettiin Tiian 19-vuotissynttäreitä :] Nyt meidän joukkueessa on enää yks, joka ei oo vielä saavuttanu tätä ihanaa wanhuutta! ;-) Diamonds' night tuli kyllä niiiiiin tarpeeseen. Saatiin vaihdettua kuulumisia, haaveiltiin matolle pääsemisestä yhdessä ja muisteltiin vanhoja oikeasti hyviä aikoja.


Ihana Sarppa ♥


Ainut muka-onnistunut yhteiskuva ♥



No one gets me like you do ♥


Näin meillä, kuinkas teillä?


Kaunotar-Tiia ♥


Roosa-misu ;-)


Irkku ja Sarppa ♥


Neiti Elina ♥


Tiia-muru ja meitsi!

Rakkaudesta tätä lajia, joukkuetta ja kaikkia näiden ihanien ihmisten kans vietettyjä vuosia kohtaan mä tein kauan haaveilemani teon ja otin tatuoinnin. Nyt jokainen Timantti on mun kanssa aina :) Kuva kertoo ehkä enemmäin ku tuhat sanaa...


I knew that we’d become one right away
Oh, right away
At first sight I left the energy of sun rays

I saw the life inside your eyes
So shine bright, tonight you and I

We’re beautiful like diamonds in the sky ♥



Lässynlässynlää-teksti by Sanni-Maija

2 kommenttia: