maanantai 31. lokakuuta 2011

Rentoutumista, kukin tavallaan..

Palataan vähän taaksepäin eli meidän syyslomaviikkoon. Loma tuli kyllä kaikille tarpeeseen sillä tää syksy on ollu tarpeeksi kiireinen varmasti jokasella meistä. Pidettiin harkoistakin vähä taukoa, sillä osa meistä oli ulkomailla ja muut sitte oleili kotona ja kävi kavereita moikkaamas ym.

Jokainen liikkui omantunnon mukaan .. minä ja Sanski päätettiin kokeilla jotain uutta ja käytiin Seinäjoella sykespinning tunnilla. Oli kyllä aika vauhdikas meno, mutta siltikään lihakset ei ollu seuraavana päivänä yhtä kipeinä, ku yleensä treenien jälkeen. Ja loppuvenyttelykin kesti vaivaiset 5 minuuttia (tai alle), kuten yleensä tuntuu kestävän kaikilla ryhmäliikuntatunneilla. Mutta tunnin tarkotuksena oli saada reipas fiilis ja parantaa vauhtikestävyyttä.. Siinä kyllä onnistuttiin.


Roosa vietti lomaa Turkin Alanyassa. Ja rusketustakin oli saatu ja tietenki me muut siitä kateellisena. Onneksi turkkilaiset karvakädet ei siepannu meidän blondia Roosaa, vaikka niin aluksi pelättiinki. Muutamia kuvia Turkista:


Roosan taidonnäyte, joka sai myös aplodit rannassa olevan ravintolan tarjoilijoilta.



Iris myös lähti lomalle Espanjan auringon alle viikoksi. Pari kuvaa siltäkin reissulta:



Perjantaina vietettiin melkein kaikki iltaa Sanskilla ja syötiin Sanskin tekemää kakkua, joka oli älyttömän hyvää! :) Sunnuntaina olikin sitte vuorossa 4,5 tunnin harkat koreografin kanssa alkaen klo. 8.30.. Tarkennettiin paljo ohjelman eri kohtia, varsinkin lattiasarjaa hinkattiin mooonta kertaa. Ja muutettiin vielä vähä ohjelman loppua.. Siitä seurauksena pelon tunteita, mutta kyllä se loppu alkaa jo sujua ja hyvältä se näyttää kun se onnistuu! :)

-Tiia ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti